Meer resultaten voor softcover boek drukken

softcover boek drukken

Artiesten boeken? Bekende artiest boeken bij / ArtiestBoeken.nl.
Sint Piet acts. Met onze jarenlange ervaring in de artiestenbranche weten we heel goed welke artiesten en acts passen bij een feest of evenement. Heeft u zelf al een artiest in gedachten? Kijk dan snel op deze website. Zoek, vergelijk en boek!
Softcover boek drukken? Ipskamp Printing de expert!
Voordelen softcover boek drukken. Een voordeel van het drukken van een softcover boek is de relatief lage kostprijs. Hierdoor kunt u het boek voor een lagere prijs in de markt zetten dan bijvoorbeeld een hardcover boek. Het drukken van een boek met een zachte kaft neemt minder tijd in beslag dan een hardcover.
slotenmaker den haag
Softcover boek drukken Drukbedrijf.nl.
Meer info Minder info. Softcover boek drukken naar jouw smaak. Een paperback boek drukken is een stuk goedkoper dan een hardcover boek. Wil jij dus goedkoop boeken laten drukken of bijvoorbeeld een wat luxere brochure? Dan is dit de beste optie.
haar klonen
Boek drukken: kies je voor hardcover of voor softcover? De Boekdrukker.
Leestip Informatie over hardcover vs softcover boeken: Hoe de omslag van een boek meer waarde geeft. 16 juni 2016 / door De Boekdrukker Tags: boekdrukker, boeken, cover, gebonden, gebrocheerd, hardcover, kunstleer, linnen, omslag, softcover. 489 734 De Boekdrukker De Boekdrukker 2016-06-16 164540: 2017-11-10 133129: Boek drukken: kies je voor hardcover of voor softcover?
buddha to buddha
Boeken Softcover Drukken Al vanaf 1 stuk PrinterPro.nl.
Boeken digitaal drukken. Resolutie: 300 DPI. Afloop/Bleed: 3 mm. Veiligheidsmarge: 5 mm. Garenloos boeken inlijmen al vanaf 1 stuk. Tot 35% staffelkorting bij hoge oplage. Met een pocketboek altijd een professionele uitstraling. Ideaal voor presentatieboeken, glossy's' en afstudeerscripties. Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag afhalen of verstuurd. Minimaal 24 paginas incl. kaft Bij minder pagina's' kies Brochures geniet in de rug, Rapport Wire-O of Rapport met Lijmstrip. Als u meer dan 200 pagina's' wenst kunt u deze bestellen onder Extra Pagina's.' Of het nu om een eigen pocketboek of presentatiewerk gaat, met de afwerking Softcover boek krijg je direct professionele uitstraling.
K.L.M
Softcover boeken drukken De Groot grootsgedrukt.nl.
Nu wij ook zakelijk en promotie drukwerk verzorgen brengt het drukken van softcover boeken ons terug naar onze roots. Schitterende softcover boeken drukken wij in de vorm van een streekroman, jaarboek, jubileumuitgave, lesboek of biografie. Een goed boek is een permanente aanvulling in uw kast.
Boeken drukken: Wanneer kies je voor een softcover boek?
Een softcover boek kan ook worden afgewerkt met flappen; leuk om de bedrukking van de omslag op door te laten lopen of om een extra speciale tekst in te verwerken. Andere extra opties voor de softcover vind je bij specials.
Softcover boeken Drukhetnu.nl.
Je bent hier.: Softcover boeken drukken. Iedereen heeft een eigen smaak, en ieder boek is anders! Afgelopen jaren zijn er talloze boeken in onze drukkerij geproduceerd, ieder even excentriek! Ben jij trots op jouw gemaakte werk en is het eindelijk klaar om door meer mensen gezien te worden?
Softcover boek drukken? De Boekdrukker met goed advies en begeleiding.
Bij een garenloos gebrocheerd softcover boek, wordt de rug na het drukken en vouwen van de katernen ingefreesd waarna lijm de functie van het garen overneemt. Bij de meeste drukkers betekent het ontbreken van garen, dat een gelijmd softcover boek per definitie kwetsbaarder is dan een genaaid boek.

Contacteer ons

boek drukken prijs
pdf boek maken
boek schrijven over jezelf
boek afbeelding
boek bestand maken
roman schrijven tips
boek laten drukken
hardcover boek drukken
boek drukken kleine oplage
boek laten drukken en binden
goedkoop boek drukken
softcover boek drukken